“Omul cu Tourette”, mărturisiri uluitoare! Își dorește neapărat să devină tată! „Îmi vor moșteni sigur sindromul”

Andrei Ungureanu, cunoscut sub numele de "Omul cu Tourette", a făcut mărturisiri uluitoare. Influencer-ul a vorbit deschis despre boala lui, dar și despre cea mai arzătoare dorință. Își dorește neapărat să devină tată.

17 mart. 2022, 16:33
“Omul cu Tourette”, mărturisiri uluitoare! Își dorește neapărat să devină tată! „Îmi vor moșteni sigur sindromul”

În cadrul emisiunii “Detectorul de minciuni”, Andrei Ungureanu, cunoscut sub numele de “Omul cu Tourette”, a vorbit deschis despre boala sa, dar și despre dorința arzătoare pe care o are. Influencer-ul nu își dorește să se vindece de sindromul Tourette, dar în schimb își dorește un moștenitor.

Nu aș vrea să scap de sindromul Tourette

CITEȘTE ȘI: Surpriză la iUmor! Micutzu va fi cel de-al patrulea jurat! “Mi-a luat o săptămână să accept provocarea”“Nu aș vrea să scap de sindromul Tourette. Niciodată în viață. Mă iubesc așa cum sunt. Adică, dacă ar veni cineva și mi-ar zice că există tratament pentru Tourette, aș spune „Nu, mersi”. Dar nu pentru că am devenit cunoscut, pur și simplu, m-am obișnuit deja. Și dacă nu eram cunoscut, tot nu voiam să mă vindec”

, a mărturisit Andrei, în emisiunea moderată de Oana Radu.

Andrei Ungureanu și iubita lui, Alina Crăciun, au planuri mari împreună. Se gândesc extrem de serios la întemeierea unei familii. „Omul cu Tourette” susține că, deși sunt șanse foarte mari ca fii sau fiicele lui să moștenească boala lui, una din marile lui dorințe este să devină tată.

O să moștenească sindromul Tourette

CITEȘTE ȘI: Mihai Bendeac a aprins furia femeilor! Juratul de la „iUmor”, reclamat la CNCD„Bineînțeles că îmi doresc să am copii. O să moștenească sindromul Tourette, eu sunt convins. Sunt șanse 50-50. Părinții mei nu au Tourette. Nu știu de unde am eu. Probabil s-a uitat cineva la mine și a zis „Uite, ia de aici”. Cred că cineva dintre strămoși o fi avut ceva, pentru că se transmite genetic. Deci de undeva este, o fi venit de undeva.”

, a mai mărturisit “Omul cu Tourette”.