Omul la care a fost găsit telefonul de pe care a fost sunat bunicul Luizei, audiat la Poliţie. Este vecin cu Gheorghe Dincă

Publicat: Joi, 08 August 2019 13:48 // Actualizat: Joi, 08 August 2019 17:10 // Sursa: romaniatv.net

Omul la care au găsit cel de-al patrulea telefon al lui Gheorghe Dincă s-a prezentat, joi, la sediul Poliţiei din Caracal pentru audieri. Anchetatorii au găsit în curtea lui telefonul de pe care a fost sunat bunicul Luizei.

Procurorii au început expertiza informatică a telefoanelor găsite în casa asasinului. Această acțiune se desfășoară chiar în prezența lui Gheorghe Dincă. La audieri a fost adus şi vecinul lui Gheorghe Dincă, în curtea căruia a fost găsit unul dintre telefoanele lui Dincă. Bărbatul le-a spus jurnaliştilor că a fost sunat de trei ori de către Gheorghe Dincă pentru a-l chema la un şpriţ, la câteva ore după ce ar fi ucis-o pe Alexandra.

Anchetatorii au găsit nu mai puțin de trei telefoane acasă la Gheorghe Dincă. Un al patrulea mobil a fost găsit la o familie căreia Dincă i-l vânduse. Despre cel de-al patrulea mobil, Dincă a admis că este cel folosit pentru a contacta familia Luizei Melencu, fata răpită în luna aprilie.

Despre telefonul de pe care Alexandra Măceșanu ar fi sunat la 112, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a fost ars pentru a nu putea fi identificat. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8068
RON
28 Feb
noapte 1 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H