Omul-maimuţă. Un chinez deţine recordul mondial de viteză la alergat în patru labe VIDEO

Un chinez în vârstă de 29 de ani deţine recordul mondial de viteză la alergatul în patru labe. El şi-a perfecţionat tehnica de alergare în mulţi ani, ajungând la performanţe spectaculoase.

RomaniaTV.net
19 apr. 2012, 09:31
Omul-maimuţă. Un chinez deţine recordul mondial de viteză la alergat în patru labe VIDEO

Unii ar putea crede că Kenichi Ito a dat în mintea… maimuţelor. Bărbatul din Tokio, în vârstă de 29 de ani, şi-a petrecut ultimii opt ani şi jumătate perfecţionând tehnica de alergat în patru labe, după modelul maimuţelor africane Patas, potrivit Huffington Post.

Pentru a reuşi acest lucru, Ito a trebuit să facă inclusiv treburile domestice, ca spălatul vaselor sau curăţenia, în patru labe.

În noiembrie 2008, Ito a stabilit recordul mondial pentru o cursă de 100 de metri în patru labe. El a reuşit un timp de 18.58 de secunde, conform Guinness World Records.

În afară de alergarea de viteză, el a mai învăţat alte cinci stiluri distincte de mişcare în patru labe, inspirându-se din lumea animalelor.

Ito a avut şi de suferit de pe urma talentului său. El a povestit cum era aproape să fie împuşcat în munţi de un vânător care l-a confundat cu un mistreţ.