Ondy a părăsit-o pe Andreea Bostănică pentru o cunoscută persoană transgender de pe TikTok: „Nimeni nu poate sta în calea fericirii mele”

Ondy, fost concurent la X Factor România, nici nu se mai gândește la Andreea Bostănică după ce a cunoscut-o pe Aly Bombonica.

18 ian. 2023, 12:33
Ondy a părăsit-o pe Andreea Bostănică pentru o cunoscută persoană transgender de pe TikTok: „Nimeni nu poate sta în calea fericirii mele”
Ondy a trecut de la Bostănică la Bombonică

Ondy a rupt legătura cu Andreea Bostănică. Acum, cântărețul este mai apropiat ca niciodată de o cunoscută persoană transgender de pe TikTok, Aly Bombonica. Contactat de Fanatik, acesta a vorbit despre lucrurile care s-au întâmplat cu adevărat între el și Andreea.

Răspunsul artistului a fost unul uluitor. Se pare că Bostănică nu mai prezintă niciun interes pentru el, iar atenția lui se îndreaptă acum către Aly Bombonica, o tânără trans stabilită în Marea Britanie.

Ondy, Andrei Mihăilescu pe numele său din buletin, nu a fost pe aceeași lungime cu Andreea, așa că nu a rămas loc nici măcar de prietenie între ei.

Citește și: Dorian Popa a intrat în posesia unui Lamborghini Huracan. Câţi bani a plătit pentru bolidul de lux VIDEO

„Andreea este o fată minunată. Am spus și repet că o îndrăgesc ca persoană. Din păcate, nu am avut prea mult contact cu ea ca să se poată lega o prietenie sau ceva mai mult.

În schimb, cu Aly s-a creat o prietenie strânsă. O cunosc de câțiva ani. Prietenia noastră poate evolua într-un mod plăcut, poate în ceva mai mult. Eu iubesc oamenii, iubesc orice om, indiferent de orientare sexuală, religie sau statu social.

Dacă este chimie între mine și o persoană nimeni nu poate sta în calea fericirii mele”, a declarat Ondy.

Andrei și Aly se înțeleg foarte bine și au viziuni comune asupra vieții, lucru care a dus la o legătură foarte strânsă între cei doi.

„Aly e un om minunat. Nu caută interese, nu caută să profite. Ea iubește sincer. Mi-am dat seama că rețelele de socializare și în special banii schimbă oamenii.

Am întâlnit oameni care, cât am fost lângă ei, financiar sau cu o vorbă bună, au fost aproape de mine. Când nu am mai avut nimic de oferit m-au lăsat baltă. Bombonica, în schimb, a fost mereu lângă mine și de aceea o respect și o iubesc din suflet”, a spus artistul.

Citește și: Un influencer cunoscut pe Tik Tok a murit la 21 de ani. Tanya Pardazi a avut un tragic accident de parașutism

Aly Bombonica, despre relația cu Andrei

Aly a clarifcat care este, de fapt, relația dintre ea și fostul concurent de la X Factor România.

„Ondy a fost alături de mine când mi-a fost greu, indiferent de miile de kilometri care ne despart. Asta e o dragoste curată între noi. Cred că ne potrivim. Avem același caracter, aceeași educație, multe pasiuni comune. Puțini știu că și mie îmi place muzica.

Eu am cântat muzică populară de la vârsta de 8 anișori și sunt mulțumită de tot ce am construit, oricât de multe greutăți mi-au stat în cale. Ceea ce simt acum pentru Ondy pot să spun că e din cale-afară. Oamenii din online au tot încercat să bage strâmbe între noi, să nu mai vorbim unul cu celălalt, dar nu au reușit”, a declarat Aly, pentru sursa citată.