ONG-urile pot depune până în 8 octombrie dosarele pentru obţinerea finanţării de până la 90.000 de lei de la Primăria Capitalei

Publicat: Marţi, 11 Septembrie 2018 13:52 // Actualizat: Marţi, 11 Septembrie 2018 13:52 // Sursa: romaniatv.net

ONG-urile pot depune până în 8 octombrie dosarele pentru obţinerea finanţării de până la 90.000 de lei de la Primăria Capitalei, pentru proiecte din domeniul social, adresate grupurilor vulnerabile.

Foto: metropotam.ro

Primăria Capitalei a lansat marţi un apel de proiecte care pot primi finanţare nerambursabilă de la bugetul local, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială (DGASMB), pentru activităţi nonprofit. Sunt vizate proiectele din domeniul asistenţei sociale, adresate grupurilor vulnerabile, printre altele, măsuri şi activităţi pentru încurajarea participării şi solidarităţii sociale, activităţi şi campanii de conştientizare şi informare de drepturi şi obligaţii, de promovare a sănătăţii, campanii de educare a tinerilor asupra regulilor de igienă, campanii de educaţie sexuală, servicii de consiliere pentru reducerea/eliminarea violenţei domestice sau activităţi de sprijin şi consiliere pentru persoane discriminate pe criterii de rasă, etnie, sex etc.

Bugetul total alocat este de 576.000 de lei, iar valoarea totală eligibilă a unui proiect este între 9.000 şi 90.000 de lei.

Pentru obţinerea finanţării nerambursabile ONG-urile pot depune dosarele la Registratura DGASMB până în 8 octombrie, ora 16.30.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ONG-uri Primăria Capitalei proiecte
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H