ONRC va avea un nou sistem informatic

Activitatea de înregistrare în Registrul Comerţului se va desfăşura din 6 februarie pe un nou sistem informatic integrat, realizat în cadrul unui proiect finanţat din fonduri europene în cadrul Programului Operaţional Sectorial 'Creşterea Competitivităţii Economice', se arată într-un comunicat postat pe pagina de Internet a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului.

RomaniaTV.net
20 ian. 2012, 21:46
ONRC va avea un nou sistem informatic

Potrivit documentului, până la data de 25 ianuarie, activitatea de primire şi înregistrare a cererilor de înregistrare în registrul comerţului se desfăşoară normal.

 

Prin excepţie, în perioada 20-25 ianuarie, pentru cererile de înregistrare depuse în acest interval, dar şi pentru cererile depuse anterior datei de 20 ianuarie şi care au un prim termen de soluţionare după această dată, se acordă un singur termen de amânare, de cel mult două zile.

 

Data de 26 ianuarie este ultima zi de soluţionare a cererilor de înregistrare amânate, depuse la oficiul registrului comerţului până la data de 25 ianuarie.

 

După caz, în mod excepţional, 26 ianuarie poate fi termenul de soluţionare a cererilor înregistrate până la data de 18 ianuarie inclusiv şi care au deja un termen de amânare după data de 27 ianuarie, termen ce se preschimbă din oficiu.

 

Rezoluţiile de preschimbare a termenelor de amânare acordate după data de 27 ianuarie vor fi aduse la cunoştinţa solicitanţilor prin afişarea pe website-ul www.onrc.ro (secţiunea ‘rezoluţii de amânare’) şi prin transmiterea pe e-mail, fax, corespondenţă, după caz.