Onţanu candidează din nou la Sectorul 2

Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu (UNPR), şi-a depus, sâmbătă, candidatura pentru un nou mandat, promiţând, printre altele, să continue programele aflate deja în curs de implementare, pe care le-a calificat drept "foarte bune pentru oameni" şi apreciate de ei.

RomaniaTV.net
28 apr. 2012, 10:05
Onţanu candidează din nou la Sectorul 2

„Îmi depun astăzi candidatura, cu gândul de a continua programele noastre, care sunt foarte bune pentru oameni, sunt apreciate de oameni”, a declarat Onţanu.

Primarul UNPR a promis că, dacă va câştiga un nou mandat, va finaliza reabilitarea termică a blocurilor în maxim doi ani, va extinde reţelele de apă şi canalizare până la finele anului curent şi va reface infrastructura rutieră în acelaşi interval de timp.

De asemenea, Onţanu a asigurat cetăţenii Sectorului 2 că va asigura stabilitate socială puternică, va preveni infracţionalitatea prin dezvoltarea sistemului de monitorizare video, va extinde zona verde a Sectorului şi va atrage mai multe fonduri europene, în special pentru proiectele ce vizează învăţământul preşcolar, preuniversitar şi universitar.

„Suntem numărul unu la înscrieri, deci cu siguranţă că vom fi numărul unu şi la rezultate”, a mai spus candidatul, remarcând că dosarul său a fost primul dintre cele depuse la Biroul Electoral al Sectorului 2.