Onţanu: celebrul Al Bano va cânta sâmbătă, 12 mai, în cartierul Creangă din Sectorul 2

Locuitorii cartierului Creangă din sectorul 2 al Capitalei şi nu numai au la dispoziţie, începând de sâmbăta aceasta, un nou parc pentru recreere şi agrement, construit de administraţia condusă de primarul Neculai Onţanu.

RomaniaTV.net
09 mai 2012, 21:09

Parcul va fi inaugurat pe 12 mai printr-o serie de manifestări, care vor debuta începând cu ora 11, cu un program artistic adresat celor mici, susţinut de copii şcolarizaţi în instituţiile care fac parte din sistemul de protecţie socială al Primăriei Sectorului 2. Nu au fost uitaţi nici adulţii, care vor avea posibilitatea să asiste, de la ora 17.00, la un concert susţinut de îndrăgiţi interpreţi de muzică populară, printre care se numără  Gheorghe Turda,  Ştefania Rareş, Maria Dragomiroiu, Datina, sau Constantin Enceanu şi la un recital extraordinar al binecunoscutului interpret italian Al Bano. Manifestările artistice se vor încheia cu un foc de artificii, organizat de Primăria Sectorului 2.

Noul parc din cartierul Creangă vine în completarea eforturilor pe care administraţia condusă de Neculai Onţanu le întreprinde pentru modernizarea şi extinderea spaţiilor verzi de pe raza sectorului 2. Astfel, alături de parcul ecologic şi de agrement Râul Colentina, inaugurat luna trecută pe malul lacului cu acelaşi nume, în ultimii patru ani au mai fost amenajate în sectorul 2 parcurile Petricani, Florilor, Delfinului, Lunca Florilor, Baicului, Rodica şi parcul ecologic Dobroeşti.  Acestea se adaugă celor 52 de noi părculeţe construite în toate cartierele sectorului 2, precum şi celor 24 de parcuri mari care existau în sector înainte de 2008 şi care au au fost reabilitate şi modernizate în totalitate.

Ca recunoştere a rezultatelor excepţionale obţinute în dezvoltarea constantă a zonelor verzi, primarului Neculai Onţanu i-a fost decernată, pentru al doilea an consecutiv, „Diploma de onoare” a concursului naţional „Capitala verde a României”, organizat de Ministerul Mediului şi Pădurilor.