Onţanu: Mulţumesc oamenilor pentru încredere şi îi rog să vină la vot

Primarul Neculai Onţanu a făcut un apel către cetăţenii Sectorului 2 de a se prezenta în număr cât mai mare la vot la alegerile care se vor desfăşura duminică. "Este în joc viitorul comunităţii. Fiecare vot contează pentru ca toate programele mari derulate de Primăria Sectorului 2, fie că vorbim de reabilitare, de asfaltare, spaţii verzi, unităţi de învăţământ, parcări, centre sociale, acţiuni culturale, să fie continuate", a declarat primarul Onţanu.

RomaniaTV.net
08 iun. 2012, 20:42
Onţanu: Mulţumesc oamenilor pentru încredere şi îi rog să vină la vot

În ceea ce priveşte sondajele care îl dau favorit pentru câştigarea unui nou fotoliu de primar al Sectorului 2, Neculai Onţanu a declarat că nu sondajele sunt importante, ci votul: „alegătorii ştiu cel mai bine cui trebuie să îi dea votul şi am deplină încredere în judecata lor dreaptă. Eu am încercat, pe parcursul acestei campanii electorale, să am un comportament civilizat. Din respect pentru cetăţeni, am considerat că este corect să îmi prezint realizările, neîmplinirile şi soluţiile, pentru ca omenii să aleagă în cunoştinţă de cauză. Nu am răspuns deloc provocărilor, şi mizeriilor adversarilor mei. Nu cred că schimbul de vorbe urâte poate face viaţa oamenilor mai bună. Omului trebuie să-i prezinţi proiecte convingătoare, să vii cu fapte, cu lucruri serioase. Campania murdară deranjează bunul simţ al comunităţii şi se întoarce împotriva iniţiatorilor. Sunt convins că locuitorii Sectorului 2 vor ştii să facă diferenţa între minciuni şi o administraţie serioasă, care şi-a probat în timp competenţa şi devotamentul pentru acest sector”.

Primarul Sectorului 2 speră ca încrederea alegătorilor să se îndrepte în egală măsură şi spre echipa sa de consilieri:  „Speranţa mea este ca pe 10 iunie, oamenii care îmi vor acorda votul, să aleagă şi echipa mea de consilieri, pentru că sunt oameni serioşi pe care i-am ales după criterii stricte. Avem nevoie de un Consiliu Local care să susţină proiectele primarului necesare dezvoltării Sectorului 2. Dumneavoastră ştiţi cel mai bine”.