Operaţia lui Dan Bittman a lăsat urme adânci. Vezi cum arată cicatricea şi când ar putea reveni FOTO

Dan Bittman are încă sechele după operaţia la gât suferită la Viena. În timpul galei X Factor de sâmbătă cicatricea care i-a rămas pe gât în urma intervenţiei a fost mai vizibilă decât oricând. Cea mai mare problemă este însă faptul că el nu mai poate cânta. Pentru moment.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 12:29
Operaţia lui Dan Bittman a lăsat urme adânci. Vezi cum arată cicatricea şi când ar putea reveni FOTO

Urmele operaţiei suferite de solistul trupei Holograf, Dan Bittman, la clinica AKH din Viena sunt destul de greu de acoperit. După ce la primele sale apariţii Bittman a şocat cu vocea sa evident afectată, la gala X Factor de sâmbătă machiajul nu i-a mai acoperit atât de bine cicatricea care i-a rămas pe gât.

Chiar dacă vocea i-a mai revenit, Bittman este însă destul de departe de momentul în care va putea cânta din nou.

Deşi iniţial se estimase că el va reveni pe scenă în februarie 2013, când Holograf avea programate concerte la Sala Palatului pe 25 şi 26, în preajma Dragobetelui, acest lucru nu se va întâmpla. Potrivit Libertatea, trupa a anulat contractul încheiat cu Sala Palatului pentru cele două spectacole. Potrivit sursei citate, recuperarea solistului după operaţia la gât este mai anevoioasă decât se estimase iniţial, iar acesta ar putea fi apt pentru concerte abia la sfârşitul verii 2013.

Mai în glumă, mai în serios, Bittman a afirmat recent că şi-a găsit succesor pentru Holograf, în persoana lui Tudor Turcu, unul dintre favoriţii săi de la X Factor.

Dan Bittman a fost supus unei intervenţii chirurgicale la gât în luna octombrie, la clinica AKH din Viena, după ce a fost diagnosticat cu stenoză carotidiană asimptomatică.