Operaţii de 150.000 de dolari pentru a semăna cu Kim Kardashian. Ce a ieşit… FOTO

Un bărbat în vârstă de 23 de ani are o obsesie incurabilă. Jordan James Parke, pe numele său adevărat, a făcut tot posibilul pentru a-şi îndeplini visul. El a dorit să îşi schimbe particularităţile fizice lăsate de mama natură şi să ajungă o copie fidelă a vedetei Kim Kardashian.

18 dec. 2014, 13:27

Pentru că este celebră, apare pe coperţile celor mai prestigioase reviste, are propriul său reality show şi milioane de dolari în bancă, Kim Kardashian a devenit un model pentru tineri.

Tocmai de aceea şi Jordan Parke, un fan foarte înfocat al artistei, a cheltuit numai puţin de 150.000 de dolari pe operaţii estetice, din dorinţa lui de a semăna perfect cu Kim Kardashian. Din păcate, însă, intervenţiile au fost un adevărat eşec, astfel că bărbatul a ajuns să atragă atenţia prin aspectul lui neobişnuit. Cu toate că Jordan atrage atenţia pentru că aspectul său este unul straniu, bărbatul este mândru tare de chipul şi look-ul lui.

Transformarea tânărului s-a constituit momentan pe 50 de operaţii, printre care: tatuarea sprâncenelor, lifting la pomeţi, rinoplastie şi injectare de botox în buze. De asemenea, pentru că Jordan Parke este foarte preocupat de aspectul lui, el a ajuns să folosească şi produse de make-up în cantităţi exagerate.

Jordan a declarat presei internaţionale că s-a îndrăgostit de Kim Kardashian în timp ce urmărea un episod al reality show-ului „Keeping Up With The Kardashians”: „Iubesc totul la ea. Este cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată. Tenul, părul ei, totul este perfect!”.

Tot în acelaşi interviu, tânărul a mai spus şi ce părere are el despre cei care îl cred a fi un caz eşuat al operaţiilor estetice: „Râd atunci când oamenii încearcă să mă insulte spunându-mi că sunt de plastic. Oare ei cred că îmi doresc să arăt natural? Dacă asta aş fi vrut, mi-aş fi cerut banii înapoi”.

Citeşte şi  Kim Kardashian, decizie ŞOCANTĂ pentru fiica ei