Operaţiune de salvare dramatică, la Piteşti. Un copil a rămas captiv într-un canal VIDEO

O operaţiune contracronometru a avut loc în noaptea de luni spre marţi într-un parc din Piteşti. Un băieţel de doar doi ani a rămas captiv într-un canal de scurgere. Ţeava nu avea capac, iar micuţul a alunecat cu un picior în ea în timp ce încerca să bea apă de la cişmea. Pompierii au fost nevoiţi să spargă betonul din jurul cişmelei ca să elibereze copilul. Operaţiunea a durat mai bine de o oră, informează România TV

RomaniaTV.net
15 sept. 2015, 06:50
Operaţiune de salvare dramatică, la Piteşti. Un copil a rămas captiv într-un canal VIDEO

Băieţelul de doi ani era cu părinţii într-un parc din Piteşti şi a mers să bea apă de la cişmea. Pe întuneric însă micuţul nu a văzut canalul de scurgere fără capac şi a alunecat cu piciorul înăuntru. Au urmat clipe de coşmar. Părinţii au sunat disperaţi la 112 când au văzut că nu-şi pot salva copilul.

Salvatorii au scos întâi cişmeaua, apoi au început să spargă betonul din jurul canalului, ca să scoată ţeava cu totul. După o oră de muncă, pompierii au reuşit să scoată ţeava în care era blocat copilul. Micuţul a fost dus imediat la spital, pentru ca medicii să se asigure că nu a suferit niciun traumatism.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a afla cine se face vinovat de neasigurarea canalului. 

Citeşte şi Adolescent din Bistriţa, căzut de la etajul 6 al unui bloc dezafectat după ce a consumat substanţe interzise