OPERAŢIUNE de salvare DRAMATICĂ, după ce un bărbat a căzut din ATV direct într-un PUŢ de 30 de metri

Un bărbat din Bacău a fost salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână adâncă de 30 de metri. Bărbatul a intrat cu ATV-ul în gardul fântânii, după care a fost proiectat în puţ. Bărbatul a ajuns la spital, cu o fractură la piciorul drept.

RomaniaTV.net
07 iul. 2013, 10:05
OPERAŢIUNE de salvare DRAMATICĂ, după ce un bărbat a căzut din ATV direct într-un PUŢ de 30 de metri

Un bărbat din Bacău a scăpat ca prin minune cu viaţă după ce a căzut într-o fântână, într-un mod incredibil. Conducea un ATV, când s-a lovit de gardul care împrejmuia fântâna şi a fost proiectat direct în puţul adânc de 30 de metri. Pompierii au reuşit să îl scoată viu, după o operaţiune dramatică de salvare, potrivit România TV.

Citeşte şi Salvare miraculoasă. Un bărbat a fost scos viu dintr-un puţ, după două zile VIDEO

Accidentul s-a petrecut în localitatea Luizi Călugăra. Bărbatul conducea un ATV pe care, la un moment dat, nu l-a mai putut controla. A lovit zidul fântânii şi a căzut în puţ. Pompierii l-a scos în viaţă, după 15 minute.

Te ţii de lanţul ăsta Gicu, da? Se leagă el, dar nu putem garanta că este în siguranţă. Mai trebuie încă un rând de cordiţe să îl leg încă odată eu. Te trag pe tine, da? Trageţi albul în sus, numai albul. Uşor aveţi grijă la picior că are fractură. Dă drumul la frânghie„, au spus poliţiştii în timp ce au reuşit să scoată victima din fântână.

Întreaga scenă a fost surprinsă de o tânără, care era în stare de şoc după ce a văzut cum bărbatul sare în fântână.

Deodatăa venit cu ATV-ul, mergea pur şi simplu aşa făceau fălcile, nici măcar nu m-a văzut. Nu înţelegeam de ce nu opreşte. S-o izbit acolo şi o sărit bucăţi din motoretă şi o sărit el. Nu am putut să mă uit unde sărit, am fugit„, a povestit martora, vizibil în stare de şoc din cauza incidentului.

Citeşte şi Salvare SPECTACULOASĂ. Un bărbat a fost scos teafăr dintr-o fântână de 25 de metri VIDEO


Am coborât un coleg la dânsul. A fost asigurat cu cordiţe şi cu brâie, după care a fost scos la suprafaţă, operaţiunea a durat în jur de 15 minute. Pacientul avea o fractură deschisă la membrul superior drept, survenită în urma căderii de la înălţime„, a declarat Marius Tătariu, unul dintre pompierii care au participat la salvarea bărbatului care a fost ulterior transportat la spital.