Operaţiune spectaculoasă de salvare a unor cai blocaţi în râul Mureş VIDEO

Publicat: Luni, 22 Aprilie 2013 17:12 // Actualizat: Luni, 22 Aprilie 2013 17:16 // Sursa: RTV.net

Trei cai care au rămas blocaţi pe un banc din mijlocul râului Mureş, în apropiere de Deva, au fost salvaţi luni de un echipaj al pompierilor militari, la capătul unei acţiuni ce s-a încheiat după o oră.

Pompierii au fost alertaţi pe numărul de urgenţă 112 chiar de către proprietarul cailor. Bărbatul nu a putut să-şi explice modul în care animalele au ajuns să se împotmolească în nămol, în apa adâncă de un metru, la 30 de metri distanţă de malul Mureşului, informează Agerpres.

"Un echipaj de pompieri de la Detaşamentul din Deva, dotat cu instrumente de salvare şi o barcă pneumatică, s-a deplasat cu un camion pe malul râului Mureş, la locul indicat de apelantul la 112, constatând că cei trei cai se aflau în apă de peste un metru la aproximativ 30 metri distanţă de mal", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Anemona Doda.

Operaţiunea a fost delicată, deoarece salvatorii au trebuit să-şi ia toate măsurile de siguranţă şi, totodată, să nu sperie caii. De aceea, pompierii s-au apropiat, în linişte, de locul în care se aflau animalele, iar împreună cu proprietarul acestora au reuşit să le asigure cu mai multe corzi. Apoi caii au fost traşi spre mal, acţiunea de salvare încheindu-se fără probleme deosebite.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 apr 17:36
...Apoi caii au fost traşi spre mal, acţiunea de salvare încheindu-se fără probleme deosebite. Source Article from http://www.rtv.net/operatiune-spectaculoasa-de-salvare-a-unor-cai-blocati-in-raul-mures-video_76793.html ...
1
EUR
4.8750
RON
27 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H