Oprah, în vizită la „ferma” de găini a micuţului Archie, fiul prinţului Harry. Imagini inedite din interviu VIDEO

În interviul acordat lui Oprah Winfrey, Meghan Markle și prințul Harry nu doar au dezvăluit amănunte despre noua lor viață din Los Angeles, dar au acceptat şi difuzarea de imagini cu fiul lor, Archie, jucându-se pe plajă, dar şi cu găinile salvate de la tăiere dintr-o fermă.

08 mart. 2021, 10:27
Oprah, în vizită la „ferma” de găini a micuţului Archie, fiul prinţului Harry. Imagini inedite din interviu VIDEO

Meghan i-a povestit lui Oprah că ea și Harry vor să „trăiască autentic” și să se întoarcă „la valorile de bază”. Ea a acceptat ca telespectatorii să arunce o scurtă privire asupra vieții de familie în vila de 14,5 milioane de dolari din LA, arătând inclusiv imagini pe micuţul Archie şi găinile salvate de acesta. De altfel, pe o placă pe marginea a ceea ce noi numim coteţ scrie „Archie’s Chick Inn”. Înființat în 2021″. Într-un clip separat, familia petrece câteva momente de relaxare pe plajă, cu Archie alergând pe nisipului în direcția camerei, urmat îndeaproape de mama sa.

Archie împlineşte doi ani în luna mai şi este deja foarte vorbăreţ, părinţii dezvăluind ci ultimele sale cuvine sunt „hidratatat” şi „conduceţi în siguranţă”, după cum scrie Daily Mail. Într-un tease de săptămâna trecută, Prinţul Harry spunea că primul cuvânt rostit de Archie a fost „crocodil”.

Citeşte şi Meghan Markle şi Prinţul Harry aşteaptă al doilea copil. Ducii de Sussex au dezvăluit sexul bebeluşului. „Ce putem cere mai mult?”

În acelaşi context, Oprah Winfrey şi Meghan Markle au vorbit despre cum familia regală a decis ca Archie, primul lor copil, să nu fie prinţ. Meghan a spus că au existat discuţii în familie – expuse ei de Harry – „despre cât de închisă la culoare ar putea fi pielea lui când se va naşte”.

Archie, pe plajă:

Archie, pe plajă

Ea a refuzat să dezvăluie cine a spus asta, adăugând că acest lucru i-ar afecta foarte mult. Prinţul Harry a adăugat că nu va împărtăşi vreodată acea conversaţie. „La acel moment, a fost ciudat, am fost puţin şocat”.

Citeşte şi Reacţii dure faţă de interviul acordat de Meghan la Oprah. „Trădare ruşinoasă faţă de regină. Discuţia a fost o absurditate josnică”

Coteţul găinilor lui Archie:

Coteţul găinilor lui Archie

Imagini cu Harry hrănind găinile lui Archie:


loading...
Partenerii noștri