Oprah Winfrey a vorbit deschis despre zvonurilor potrivit cărora ar avea un fiu secret

Vedeta americană de televiziune Oprah Winfrey a vorbit recent într-un interviu pentru Entertainment Tonight pe marginea zvonurilor potrivit cărora ar avea un fiu secret, clarificând despre ce este vorba și dezmințind alegațiile pe acest subiect, scrie UPI.com.

31 oct. 2015, 10:46
Oprah Winfrey a vorbit deschis despre zvonurilor potrivit cărora ar avea un fiu secret

În anii ’90, în timpul filmărilor pentru pelicula ‘There Are No Children Here’ Winfrey a fost abordată de adolescentul Calvin Mitchell, iar vedeta a vrut să-l ajute pe acesta și familia sa care se aflau într-o situație modestă. L-am înscris la o școală privată pe Calvin Mitchell și i-am ajutat familia să se mute într-o locuință mult mai bună, a povestit Oprah Winfrey, potrivit Agerpres.

Ulterior însă, vedeta a fost dezamăgită să afle că tânărul lipsea de la cursuri și invoca diferite motive, printre care acela că nu are un ceas cu alarmă care să-l scoale la ora potrivită pentru a ajunge la școală.

Am realizat că ei nu aveau ceasuri în casă, atunci m-am dus la magazinul K-Mart și am luat o sacoșă de ceasuri m-am întors la ei acasă și i-am învățat cum să potrivească alarmă ca să sune‘, a spus Oprah Winfrey.

Citeşte şi Vedetă TV, agresată de un fan care se crede „fiul ei secret” VIDEO

Winfrey a mai spus că tânărul nu și-a schimbat comportamentul și lipsea de la ore, a purtat cu el o discuție serioasă și l-a mutat la o altă școală privată din Mississippi, încercând astfel să îl scoată din anturajul său. Calvin Mitchell însă a fost exmatriculat din această școală în ciuda eforturilor vedetei americane pentru susținerea acestuia și a familiei sale.

Potrivit revistei People, Oprah Winfrey a rupt orice fel de legătură cu Calvin Mitchell după ce acesta din urmă a vândut povestea sa tabloidelor pentru a face rost de bani.

Am învățat din această experiență că dacă vrei cu adevărat să schimbi viața cuiva trebuie să fi capabil să petreci timp suficient astfel încât să-i schimbi modul de a gândi despre cum poate fi viața sa‘, a spus Winfrey, adăugând că ‘nu este îndeajuns să dai cuiva o nouă viață, bani sau o mașină trebuie să înveți acea persoană cum să se descurce singură‘.