Vedetă TV, agresată de un fan care se crede „fiul ei secret” VIDEO

Celebra Oprah Winfrey a fost agresată de un bărbat care pretinde că ar fi "fiul ei secret". Incidentul a avut loc în momentul în care cunoscuta femeie de televiziune părăsea un studio din New York, unde participase la emisiunea lui Stephen Colbert, "The Late Show".

RomaniaTV.net
29 oct. 2015, 16:34
Vedetă TV, agresată de un fan care se crede „fiul ei secret” VIDEO

Agresorul lui Oprah, Calvin Mitchell, a discutat preţ de câteva secunde cu vedeta de televiziune când aceasta a ieşit din studio. Oprah l-a recunoscut pe Mitchell şi chiar a pus mâna pe pieptul lui, în mod familiar, un gest pe care îl face în mod frecvent cu fanii săi, dar i-a spus că nu poate discuta prea mult cu el şi i-a luat numărul de telefon explicându-i că îl va contacta ulterior, scrie Daily Mail.

Citeşte şi Lecţii de viaţă senzaţionale oferite de celebra Oprah Winfrey

Calvin Mitchell, care este şofer de camion, susţine că Oprah a vrut să îl adopte când el avea 11 ani, dar a renunţat la demersul ei deoarece nu a vrut să-l despartă de fraţii săi. Calvin, acum în vârstă de 35 de ani, spune că vedeta a fost „mama” lui din umbră şi chiar i-a plătit şcolarizarea, dar că între ei a intervenit o ruptură după ce de la prima şcoală a fost dat afară, iar pe a doua a abandonat-o.

„Eram tânăr, am luat o decizie proastă şi Oprah nu m-a iertat. Simt că ceea ce a făcut a fost greşit „, a declarat Calvin, care spune că după ce a fost „abandonat” de Oprah a încercat chiar să se sinucidă.

 

Potrivit National Enquirer, Mitchell a urmărit-o pe Oprah Winfrey deoarece a dorit să reia legătura cu ea după „despărţirea” de 20 de ani şi să o întrebe de ce l-a „abandonat”.