Oprea: Antonescu a povestit o discuţie dintr-o întâlnire care nu a avut loc. Jignirile USL nu sunt argumente

Jignirile aduse preşedintelui Traian Băsescu de liderii USL nu ţin loc de argumente, afirmă purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea, citat de Agerpres. În plus, acesta a adăugat că Crin Antonescu a explicat marţi ce a discutat cu cineva într-o întâlnire care nu a avut loc.

14 ian. 2014, 19:33
Oprea: Antonescu a povestit o discuţie dintr-o întâlnire care nu a avut loc. Jignirile USL nu sunt argumente

‘Domnul Crin Antonescu ne explică ce a discutat cu cineva într-o întâlnire care nu a avut loc. În acest context, este de aşteptat ca în curând şi domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta să facă declaraţii despre o întâlnire la care nici domnia sa nu a participat. Jignirile aduse domnului preşedinte Traian Băsescu de liderii USL nu ţin loc de argumente’, a declarat Oprea, marţi.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi seară că preşedintele Traian Băsescu a făcut afirmaţii ‘grave şi profund neadevărate’, întrucât niciun partener din Uniunea Europeană şi NATO nu a sugerat vreodată că România e cu un picior în prăpastie sau că e la un pas să fie izolată pe plan internaţional.

Şeful statului afirmase anterior că România se află ‘la un pas de a fi izolată’ şi atrăsese atenţia asupra faptului că Parlamentul European va adopta hotărâri care să sancţioneze ţările care nu respectă statul de drept şi criteriile de la Copenhaga.

VEZI SI:

Băsescu: Crin Antonescu şi-a luat rolul mincinosului. A spus că facem 300 de deputaţi, dar nu şi câţi senatori