Oprescu: Am votat pentru intrarea în normalitate şi ieşirea din marasmul economic VIDEO

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot la Şcoala nr. 17, că a exprimat alegerea pentru intrarea în normalitate şi pentru ieşirea din "marasmul economic".

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 09:48
Oprescu: Am votat pentru intrarea în normalitate şi ieşirea din marasmul economic VIDEO

Am votat pentru intrarea în normalitate. După opt ani de zile cred că îi ajunge neamului ăsta toate zbaterile astea„, a spus Oprescu, el adăugând că votul său a fost dat şi din dorinţa de a încerca să ieşim din „marasmul ăsta economic nenorocit” precum şi dorinţa de a trăi normal.

Primarul Capitalei a spus că îi aşteaptă pe bucureşteni să iasă la vot în ciuda „intemperiilor”.

„Cu toate intemperiile astea, eu îi aştept respectuos să iasă din casă şi să-şi spun cuvântul pentru că odată la patru ani de zile pot să o facă”, a spus Oprescu.

El a arătat că nu crede că vremea îi va împiedica pe bucureşteni să iasă la vot, dar a admis că există posibilitatea ca unii cetăţeni să aibă reţineri în jurul dimineţii.

„S-ar putea să aibă puţini reţineri în jurul dimineţii, dar după aia se vor convinge că mai important este să iasă la vot şi eu sper să iasă la vot”, a spus Oprescu.

El a mai arătat că în Bucureşti nu sunt niciun fel de probleme. „În Bucureşti toate sunt la locul lor. Apa se scurge la canale, nu e apă pe stradă, mă rog, aşa de multă. Şi asta, sigur, bineînţeles, datorită primarului”, a mai spus Oprescu.

Primarul municipiului Bucureşti a votat duminică dimineaţă la ora 09:00.