Oprescu, CONSULTAT de un medic CARDIOLOG in arest

Sorin Oprescu va fi consultat vineri seară în arest de medicul Leonida Gherasim, cardiolog la Spitalul Universitar, care va merge la Centrul de Arest. Judecătorii i-au respins cererea de inlocuire a arestului preventiv cu arest la domiciliu sau control judiciar.

25 sept. 2015, 08:17
Oprescu, CONSULTAT de un medic CARDIOLOG in arest

Potrivit România TV, medicul care trebuia să-i verifice starea de sănătate a lui Sorin Oprescu va veni în Arestul Central cel mai probabil vineri seară.

Avocatul a anunţat că va depune o cerere pentru ca medicul să poate fi consultat de medicul cardiolog după ce primarului suspendat al Capitalei i-a fost rău in ultimele zile, inclusiv joi, la instanta.

Citeşte şi: SORIN OPRESCU află vineri dacă scapă de arest. Edilul, în faţa instanţei: „Nu vreau să MOR după gratii” UPDATE

Sorin Oprescu, primarul Capitalei suspendat din funcție pentru fapte de corupție, a solicitat înlocuirea măsurii arestării preventive cu o măsură mai ușoară, cererea sa fiind analizata joi la Tribunalul București. Ramasi in pronuntare pana vineri, judecatorii au decis sa respinga solicitarea lui Sorin Oprescu. Hotararea nu este definitiva si poate fi contestata.

Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile, încearcă să obţină o pedeapsă mai blândă şi să fie cercetat în arest la domiciliu sau sub control judiciar.