Oprescu, despre o candidatură la preşedinţie: Sunt primar general, am planuri pentru zece ani

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, la Pro TV, că are planuri nu pentru cei trei ani şi jumătate rămaşi din al doilea mandat, ci pentru zece ani, precizând că au fost membri ai PSD care au "cochetat" cu ideea candidaturii sale.

RomaniaTV.net
31 mart. 2013, 09:46
Oprescu, despre o candidatură la preşedinţie: Sunt primar general, am planuri pentru zece ani

Întrebat dacă va candida pentru preşedinţie anul viitor, Oprescu a răspuns: „Dom’ne, eu sunt primar general. Am planuri nu pentru trei ani jumătate, cât au mai rămas, ci pentru zece ani de zile. Vreau să-i văd pe oamenii ăştia (bucureştenii – n.r.) că se simt bine (…) Şi eu, ca şi dumneavoastră, iubesc oraşul ăsta. După 18 ani de zile de promisiuni, de discuţii…”.

De asemenea, întrebat dacă a fost solicitat din PSD pentru o candidatură la Cotroceni, Oprescu a arătat că au existat membri ai partidului care au „cochetat” cu ideea înscrierii sale în cursa pentru şefia statului.

„Da, au cochetat cu ideea asta când mă vedeau. Am mulţi prieteni în PSD, am rămas cu vechile prietenii, am rămas cu oameni la care ţin, am rămas cu ceva serios. (…) Nu am umblat pe la uşi, pe la sonerii, şi nu prea au umblat nici ei pe la mine”, a conchis el.