Oprescu: Ion Iliescu e pacientul perfect. Când a operat ultima dată „pe şest” primarul Capitalei

Sorin Oprescu îl cataloghează pe Ion Iliescu drept "pacientul perfect", care "ştie să asculte şi să facă ce spune doctorul". Primarul Capitalei a precizat, vineri seara, la România TV, că nu s-a despărţit de chirurgie nici în timpul mandatului, efectuând ultima operaţie în urmă cu un an şi jumătate, "pe şest", pentru a nu afla jurnaliştii. 

RomaniaTV.net
25 ian. 2013, 20:42
Oprescu:  Ion Iliescu e pacientul perfect. Când a operat ultima dată „pe şest” primarul Capitalei

„Domnul Iliescu e bolnavul perfect pentru că ştie să asculte şi ştie şi să facă ce zice doctorul”, a afirmat Sorin Oprescu, precizând că nu se referă neapărat la faptul că fostul şef al statului respectă regimul recomandat. Căci, potrivit primarului, de regimul lui Ion Iliescu se ocupă soţia acestuia.  „Ce zice doamna Iliescu nu se discută. De multe ori e chiar prea drastică”, a adăugat Oprescu.

Întrebat dacă îi este dor de practicarea chirurgiei, Sorin Oprescu a răspuns că nu se poate despărţi de specializarea sa. „E meseria mea, e viaţa mea”, a declarat edilul-şef al Capitalei.

Mai mult, spune Oprescu, nici în timpul mandatului de primar nu a stat departe de masa de operaţie.

„Am ajuns să mă duc să operez pe şest să nu mă găsească jurnaliştii. Am făcut ultima operaţie acum un an şi jumătate”, a subliniat acesta.