Oprescu, la PSD: Indiferent de ceea ce doresc unii să transmită, eu am rămas acelaşi

Sorin Oprescu, primit ca acasă la PSD. Primarul Capitalei a vorbit în deschiderea lucrărilor congresului în faţa a peste 4.000 de delegaţi social-democraţi din întreaga ţară. Preşedintele PSD, Victor Ponta, l-a invitat pe fostul său coleg de partid să se simtă pe scenă ca acasă.

RomaniaTV.net
20 apr. 2013, 09:11
Oprescu, la PSD: Indiferent de ceea ce doresc unii să transmită, eu am rămas acelaşi

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat de la tribuna salii în care are loc Congresul PSD că „suntem un partid de preşedinţi şi de vicepreşedinţi”, a mulţumit pentru invitaţia la Congres.”Domnule preşedinte Victor Ponta, domnule preşedinte Iliescu, domnilor preşedinţi şi vicepreşedinţi, vreau să vă multumesc pentru onoarea de a mă invita la Congres. Aici, chiar în sala asta, împreună cu dvs., cu mulţi ani în urmă, am făcut primii paşi în politică. Adevărata valoare a PSD sunt oamenii lui serioşi, modeşti şi dăruiţi” şi de aceea „sunteţi principala forţă în care românii şi-au pus speranţa”.

„Toţi avem nevoie de o schimbare, de o renaştere naţională, de un nou început. PSD este din nou acolo unde merită”, a mai spus Oprescu. „Este momentul şi şansa noastră să schimbăm România. Domnule preşedinte Victor Ponta, stimaţi colegi am un deosebit respect şi sinceră prietenie pentru oamenii care au populat acest partid din care am ieşit de nevoie. Indiferent de ceea ce doresc unii să transmită, eu am rămas acelaşi”, a încheiat Sorin Oprescu.