Oprişan, despre crima din Focşani: Este actul unui SCELERAT

Publicat: Sâmbătă, 16 Iunie 2012 13:56 // Actualizat: Sâmbătă, 16 Iunie 2012 13:56 // Sursa: RTV.net

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, susţine că uciderea preotului Tudor Marin este actul unui bolnav psihic. "Vrancea este este un judeţ liniştit. După primele informaţii, respectivul nu este cetăţean al judeţului Vrancea", a declarat Oprişan. Acesta a precizat că i-a relatat episodul şi premierului Victor Ponta.

Foto: qmagazine.ro

Oprişan a sosit la biserica în care a avut loc asasinatul. "Este actul unui scelerat (...) L-am informat inclusiv pe premierul Victor Ponta care a fost foarte pozitiv. Am vorbit şi cu ministrul de Interne", a declarat preşedintele CJ Vrancea.

"Sperăm să-l reţinem pe acest nebun. Vrancea este un judeţ liniştit. Focşaniul este oraş liniştit, fără grupări mafiote. Însă trebie să regândim sută la sută sistemul de siguranţă publică, să regândim sută la sută legislaţia din punct de vedere medical astfel încât nebuni cu acte să nu mai circule liberi", le-a spus Oprişan oamenilor care s-au adunat lângă biserică.

Oprişan a precizat că nu ştie unde ar putea fi ucigaşul, dar a menţionat semnalmentele acestuia: un bărbat la 30 de ani, brunet, cu părul vâlvoi şi îmbrăcat în negru.

Preotul Tudor Marin, în vârstă de 65 de ani, de la biserica "Sfântul Ioan Botezatorul", situată în Piaţa Unirii din Focşani, a fost înjunghiat mortal, sâmbătă dimineaţă, de o persoană necunoscută. După ce a fost înjunghiat, preotul a mai avut puterea să iasă din biserică pentru a cere ajutor. Imediat, o ambulanţă a ajuns la faţa locului.

"După ce a terminat slujba, în biserică a intrat un tânăr îmbrăcat în negru. Sub pretextul că vrea nişte lămuriri despre câteva versete din Biblie, s-a apropiat de preot şi l-a înjunghiat. Probabil că atacatorul este un alienat mintal", a declarat protoiereul din Focşani, Nicolae Cobzarul.

Medicii au confirmat după aproximativ 50 de minute de la atac că preotul a decedat. "În jurul orei 11.40, părintele a decedat. Din păcate, aceasta nu a răspuns la manevrele de resuscitare. A fost resuscitat aproximativ 50 de minute. Preotul era în stop cardio-respirator atunci când am ajuns la biserică. Prezenta o plagă înjunghiată în zona inimii. Se pare că i-a fost secţionat cordul. Trupul neînsufleţit va fi dus la IML pentru a se stabili exact cauza morţii", a declarat la România TV, Vitalie Beţişor, medic de la Ambulanţa Vrancea.

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
agresor preot crimă Focşani preot ucis în biserică
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H