Oprişan: E suspectă declaraţia lui Vasile Blaga privind prietenia sa cu miniştrii Rus şi Dobre VIDEO

Marian Oprişan îi acuză indirect pe miniştrii demisionari Ioan Rus şi Victor Paul Dobre de o "prietenie" pe care ar avea-o cu liderul PDL Vasile Blaga. "Concluziile le trageţi dumneavoastră", spune Oprişan, făcând referire la declaraţia "suspectă" pe care Blaga a făcut-o în luna mai.

RomaniaTV.net
06 aug. 2012, 13:22
Oprişan: E suspectă declaraţia lui Vasile Blaga privind prietenia sa cu miniştrii Rus şi Dobre VIDEO

Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, a declarat, luni, înaintea BPN al partidului că miniștrii demisionari de la Interne și Administrație au procedat „incorect” în ceea ce priveşte transmiterea numărului de alegători, subliniind că aceştia ar fi „prieteni” cu preşedintele PDL Vasile Blaga.

„Îmi pare rău să spun, cât se poate de clar, eu cred că domnul Rus și domnul Dobre ar fi trebuit să fie mai atenți la prieteniile cu dl Blaga. Nu vreau să intru în detalii din acest punct de vedere, eu cred că au procedat incorect și că trebuia neapărat în calitate de ministru de Interne și minisru al Administrației să comunice cât se poate de rapid, așa cum spune legea, cu primarii localităților din România și să reactualizeze listele. Pentru mine este destul de suspectă declarația domnului Blaga din luna mai, care a ieșit și a spus că singurii prieteni pe care îi are la USL sunt dl Ioan Rus și dl Victor Paul Dobre. De aici, concluziile le trageți dumneavoastră”, a declarat Oprișan.

Vicepreşedintele social-democrat a precizat, totodată, că nu are nimic de reproşat la adresa lui Victor Ponta: „Apreciem că și-au dat demisia de onoare, așa fac doi oameni care consideră că au greșit”.