Marian Oprişan: Fac apel la Iohannis, Oprea să convoace CSAT pe tema crizei din Grecia

Preşedintele UNCJR Marian Oprişan a făcut miercuri un apel la preşedintele Klaus Iohannis şi premierul interimar Gabriel Oprea să convoace CSAT, la care să participe şi guvernatorul BNR Mugur Isărescu, pentru a analiza efectele asupra României a crizei din Grecia.

01 iul. 2015, 12:09
Marian Oprişan: Fac apel la Iohannis, Oprea să convoace CSAT pe tema crizei din Grecia

„La finalul Adunării Generale a UNCJR vreau să fac un apel către preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, către premierul interimar al ţării, domnul Gabriel Oprea să covoace CSAT, la CSAT să-l invite pe domnul guvernator Mugur Isărescu, iar CSAT să facă o analiză serioasă a crizei pe care o traversează în acest moment Grecia.

CSAT, preşedintele, primul ministru, sunt datori să explice românilor ce se va întâmpla în economia românească, care sunt consecinţele crizei din Grecia asupra cetăţenilor României, să nu panicheze populaţia României, au datoria să explice în mod serios”, a afirmat Oprişan.

Citeşte şi: Oprişan: Coaliţia de guvernare merge mai departe şi după votul de numire a lui Ungureanu la SIE

El a adăugat că „CSAT, guvernatorul Mugur Isărescu” să spună românilor care sunt potenţialele efecte pe care le traversează Grecia în acest moment.

Oprişan a făcut aceste afirmaţii, după şedinţa Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, în care a fost reales preşedinte.