Opt lucruri surprinzătoare care impresionează orice femeie

Dintotdeauna, bărbaţii au vrut să ştie cât mai multe despre femei astfel încât să aibă succes printre ele. De altfel, un bărbat care are cunoştiinţe valabile despre femei, ştie cum să se comporte în preajma lor, ceea ce înseamnă mai multe şanse de a le cuceri. Iar seducătorii se bucură de aprecierea atât a bărbaţilor cât şi a femeilor. Şi nu, nu întotdeauna cel mai frumos bărbat sau cu cei mai mulţi bani pleacă acasă cu regina balului, ci bărbatul care ştie cel mai multe despre femei, despre cum gândesc şi pun în aplicare ceea ce ştiu. Iată câteva lucruri surprinzătoare despre femei care te vor ajuta să-ţi impresionezi soţia în fiecare zi.

RomaniaTV.net
17 apr. 2012, 09:21
Opt lucruri surprinzătoare care impresionează orice femeie

Despre femei #1: Le atrag atenţia bărbaţii bine îmbrăcaţi

Cel mai sexi bărbat este cel care ştie să-şi aleagă hainele care-l pun în valoare. Nu vă grăbiţi, domnilor, nu este vorba despre tricoul mulat care scoate în evidenţă abdomenul bine lucrat. Hainele prea strâmte sunt la fel de nepotrivite precum cele lălâi. Este vorba despre hainele potrivite, create pe măsura ta: nici prea strâmte, nici prea largi, nici prea lungi, nici prea scurte. Însă rezultatul final, merită orice efort, nu-i aşa?

Despre femei #2: Menţine-ţi prietenii şi nu vei scădea în ochii soţiei

Este normal să petreci timp cu soţia ta. Însă asta nu înseamnă că nu trebui să renunţi la întâlnirile la o bere cu băieţii sau la o partidă de fotbal. În plus, nerenunţând la amicii pe care îi ştii din liceu arată că eşti o persoană de încredere.

Citiţi aici mai mult