Opt pasageri ai unui microbuz care circula pe A1 au fost răniţi

Opt pasageri ai unui microbuz care circula pe A 1 dinspre Piteşti spre Bucureşti au fost răniţi, luni seară, la kilometrul 13 al autostrăzii, după ce şoferul autovehiculului de transport persoane nu a păstrat distanţa faţă de o basculantă cu pietriş care circula în aceeaşi direcţie.

RomaniaTV.net
23 iul. 2012, 15:15
Opt pasageri ai unui microbuz care circula pe A1 au fost răniţi

Potrivit şefului Poliţiei A 1, comisarul şef Emilian Buican, pasagerii, care au suferit leziuni ce nu le pun viaţa în pericol, au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Municipal şi la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

„La faţa locului au venit şase ambulanţe care au preluat victimele, în prima fază patru călători din microbuzul care circula dinspre Curtea de Argeş spre Bucureşti, pe calea 2, ulterior alţi patru călători. Accidentul a avut loc la kilometrul 13 al autostrăzii, traficul nu este blocat, ambele autovehicule fiind trase pe banda de urgenţă”, a declarat şeful Poliţiei A 1, comisar şef Emilian Buican.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări a reieşit că şoferul microbuzului nu a păstrat distanţa necesară până la limita evitării oricărui pericol faţă de o autobasculantă cu pietriş care circula în aceeaşi direcţie, spre Capitală.

„A urmat o coliziune faţă-spate, cercetările indicând că şoferii nu au consumat băuturi alcoolice”, a mai declarat şeful Poliţiei A 1, comisar şef Emilian Buican.

La ora transmiterii acestei ştiri, cei opt răniţi au ajuns la spitale din Capitală pentru tratament şi investigaţii medicale suplimentare, starea lor de sănătate fiind stabilă.

Traficul rutier pe calea 2 a autostrăzii Bucureşti – Piteşti se desfăşoară normal.