Opt persoane arestate preventiv, după conflictul de la Bărbuleşti

Poliţiştii nu au găsit arma cu care a fost omorât un bărbat în conflictul de la Bărbuleşti. Judecătorii de la Tribunalul Ialomiţa au emis, luni seară, un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele a opt persoane implicate în incident.

RomaniaTV.net
02 ian. 2012, 20:36
Opt persoane arestate preventiv, după conflictul de la Bărbuleşti

Cele opt persoane reţinute în urma conflictului din localitatea ialomiţeană Bărbuleşti au fost arestate preventiv pentru 29 de zile, luni seară, de Tribunalul Ialomiţa, sub acuzaţiile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, decizia putând fi atacată cu recurs.

Decizia Tribunalului Ialomiţa nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Potrivit anchetatorilor, în urma descinderilor făcute la domiciliul bărbatului suspectat că a tras, provocând moartea unui alt bărbat de 35 de ani, nu a fost găsită arma folosită de acesta.

Cei opt suspecţi au fost duşi în arestul Poliţiei Judeţene Ialomiţa.

Trupul neînsufleţit al bărbatului care a murit la spitalul din Urziceni a fost adus, luni, acasă, după ce medicii legiştii au făcut necropsia.

Cele opt persoane implicate în scandalul din comuna ialomiţeană Bărbuleşti au fost reţinute în cursul zilei de luni. De asemenea, jandarmii şi poliţiştii au făcut percheziţii la locuinţele suspecţilor.