Opt răniţi într-un accident în judeţul Timiş după ce un bărbat de 39 de ani a virat brusc şi a lovit un microbuz

Accident de circulație, joi, pe DN6, între Becicherecu Mic și Biled. Trei persoane au ajuns la spital după ce un autoturism s-a ciocnit violent cu un microbuz. În urma impactului, unul dintre șoferi a rămas încarcerat și a fost nevoie și de intervenția elicopterului SMURD.

22 sept. 2023, 20:29
Opt răniţi într-un accident în judeţul Timiş după ce un bărbat de 39 de ani a virat brusc şi a lovit un microbuz

Accidentul s-a produs joi în jurul orei 17, pe DN6, între Becicherecu Mic și Biled. Un bărbat de 39 de ani conducea un autoturism spre Biled, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat de 43 de ani.

„Un bărbat în vârstă de 39 de ani a condus un autoturism pe DN6 dinspre localitatea Becicherechu Mic înspre Biled, iar la un moment dat ar fii intrat în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani.

În urma impactului au rezultat 3 victime, respectiv ambii șoferi în vârstă de 39 și 43 de ani și o femeie în vârstă de 43 de ani, pasageră în microbuz, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții IPJ Timiș, conform Tion.ro.

În urma impactului, șoferul de 39 de ani a rămas încarcerat și a fost scos de pompieri din autoturismul distrus. Ulterior, el a fost preluat de elicopterul SMURD și a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. Tot la spital a ajuns și șoferul microbuzului, dar și o femeie de 43 de ani, pasager în microbuz.

Citeşte şi: Tragedie fără margini în județul Brașov. Doi tineri au murit după ce s-au ciocnit cu motocicletele

„A fost alertat Detașamentul 1 Timișoara și la locul evenimentului s-au deplasat: o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ. În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD Arad.

În accidentul rutier au fost implicate un microbuz, în care se aflau două persoane și un autoturism în care se afla doar conducătorul.

În urma evenimentului, conducătorul microbuzului și pasagerul au fost transportați la spital de către ambulanțele SAJ, în stare conștientă. Conducătorul autoturismului a rămas încarcerat, iar după extragere a fost preluat de elicopterul SMURD în stare de inconștiență”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au deschis acum, conform procedurilor, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Scene scoase din filmele de acțiune pe străzile din Constanța. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă pentru a opri un bărbat care furase o mașină. Totul s-a încheiat cu un accident înfiorător