Tragedie fără margini în județul Brașov. Doi tineri au murit după ce s-au ciocnit cu motocicletele

Doi tineri de 19 ani au murit pe loc, în noaptea de joi spre vineri, după ce s-au ciocnit frontal cu motocicletele în județul Brașov.

22 sept. 2023, 16:05
Tragedie fără margini în județul Brașov. Doi tineri au murit după ce s-au ciocnit cu motocicletele

Tragedie fără margini în județul Brașov. Potrivit primelor informații, cei doi ar fi participat la o cursă și nu purtau echipamente de protecție. Mai mult, motocicletele nu aveau sisteme de iluminare. Niciunul dintre cei doi nu avea nici permis de conducere.

Citește și Povestea cutremurătoare a lui Florin, una dintre victimele exploziei de la Călimănești. În urma sa au rămas doi copii orfani și o soție dărâmată de durere: „O stea ce veghează”

Doi tineri au murit după ce s-au ciocnit cu motocicletele în județul Brașov

În urma accidentului, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Zărnești au deschis un dosar penal și fac cercetări.

Accidentul s-a petrecut joi noaptea, în jur de ora 01.40. Poliția Brașov a fost sesizată printr-un apel de urgență cu privire la faptul că două motociclete s-au ciocnit frontal în localitatea Holbav, din județul Brașov, iar conducătorii acestora se află în stare de inconștiență.

„Echipaje de intervenție s-au deplasat în zona indicată și au constatat că, pe o cale de acces neamenajată circulației rutiere, se află două motociclete de tip ”enduro” răsturnate, iar lângă acestea erau doi tineri care prezentau leziuni corporale, pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare. Din primele date obținute după efectuarea cercetărilor la fața locului, a reieșit că cei doi tineri, de 19 ani, ambii din localitatea Holbav, ar fi plecat cu motociclete de la o proprietate din apropiere, iar în timpul conducerii pe un drum de pământ, vehicule s-au ciocnit frontal, impact care a dus la decesul celor implicați. Examinarea efectuată la fața locului a indicat că cei doi conducători ai motocicletelor nu purtau echipamente de protecție pentru acest tip de deplasare, nu aveau pe cap cască de protecție, iar vehiculele nu erau destinate deplasării pe tip de noapte, întrucât nu erau construite cu sistem de iluminare, aceastea nefiind destinate circulației pe drumurile publice”, au transmis, vineri, reprezentanții Poliției Brașov.

Citește și Sfârșit tragic pentru o actriță româncă. A căzut de la etajul 5 al unui hotel


Calendar 2024
Calendar 2024