Opt şcoli şi grădiniţe din Bucureşti au trecut din scenariul galben în scenariul ROŞU

Opt unităţi de învăţământ din Bucureşti, aflate iniţial în scenariul galben de organizare şi desfăşurare a cursurilor, au trecut în scenariul roşu. Aceasta este decizia adoptată duminică de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, într-o şedinţă extraordinară.

RomaniaTV.net
13 sept. 2020, 20:05
Opt şcoli şi grădiniţe din Bucureşti au trecut din scenariul galben în scenariul ROŞU

Prefectura Bucureşti a anunţat că în cadrul aceleiaşi şedinţe s-a aprobat trecerea altor cinci unităţi de învăţământ din scenariul roşu în scenariul galben.

Ce şcoli din Bucureşti au trecut la scenariul roşu

Trecerea din scenariul galben în scenariul roşu a fost aprobată pentru:

  • Şcoala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” din sectorul 2;
  • Colegiul Naţional Şcoala Centrală din sectorul 2;
  • Şcoala Gimnazială Leonardo Da Vinci din sectorul 3;
  • Grădiniţa nr. 245 din sectorul 5;
  • Şcoala Gimnazială 280 din sectorul 5;
  • Şcoala Gimnazială 126 din sectorul 5;
  • Şcoala Gimnazială Adrian Păunescu din sectorul 6;
  • Grădiniţa Zâna Florilor din sectorul 6.

De asemenea, au trecut din scenariul roşu în scenariul galben Şcoala Gimnazială 179 din sectorul 1, Şcoala Gimnazială 156 din sectorul 6, Colegiul Tehnic de Poştă şi Telecomunicaţii Ghe. Airinei din sectorul 6, Şcoala Primară Rainbow Kids din sectorul 5 şi Grădiniţa Garmy Kids din sectorul 4.

„Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât ca, începând cu data de 14.09.2020, să se suspende procesul de învăţământ organizat în modalitatea ‘faţă în faţă’, pentru o perioadă de 14 zile, pentru Grădiniţa Teddybar din Şoimăreştilor nr. 29, Sector 1, Bucureşti şi pentru Colegiului Economic Viilor Bucureşti din şos. Viilor nr.38, sector 5, Bucureşti”, se mai menţionează în comunicatul Prefecturii, citat de Agerpres.

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti adoptase, joi, o hotărâre prin care a aprobat scenariul galben de organizare şi desfăşurare a cursurilor în 595 de unităţi de învăţământ din Capitală, scenariu avizat de Direcţia de Sănătate Publică şi Inspectoratul Şcolar. De asemenea, se aprobase scenariul roşu de organizare şi desfăşurare în cinci unităţi de învăţământ din Capitală.

Monica Anisie, anunţ de ULTIMĂ ORĂ: Nicio unitate de învăţământ din 11 judeţe nu se află în scenariul roşu! Veniţi cu încredere!


loading...
Partenerii noștri