ORA IARNA 2019: Se schimbă ora AUTOMAT la telefon sau nu? Ce trebuie să verificaţi înainte de schimbarea orei

ORA IARNA 2019: Chiar dacă au existat controverse în ultima perioadă în ceea ce privește trecerea la ora de iarnă, în 2019, România rămâne să facă această schimbare.  Așadar, în ultimul weekend din luna octombrie, mai exact în noaptea de 26 spre 27 octombrie, ora se dă înapoi. Ora 4:00 va deveni ora 3:00, deci vom dormi mai mult cu o oră.

26 oct. 2019, 04:29
ORA IARNA 2019: Se schimbă ora AUTOMAT la telefon sau nu? Ce trebuie să verificaţi înainte de schimbarea orei

ORA IARNA 2019:  România trece duminică la ora oficială de iarnă, ora 4.00 devenind ora 3.00, ceea ce va face ca ziua de 27 octombrie să fie cea mai lungă din acest an. CFR Călători a anunţat că schimbarea orei nu modifică mersul trenurilor în vigoare.

Ora iarna 2019. Vă întrebați dacă ceasul la telefon se dă automat înapoi cu o oră sau este nevoie să faceți dumneavoastră anumite modificări? Aflați imediat răspunsul.   

AFLĂ ORA EXACTĂ A MOMENTULUI AICI SAU AICI

Ora iarna 2019. Mulți oameni se vor trezi derutați, fără a fi convinși dacă telefonul a trecut sau nu la noua oră în mod automat. Smartphone-ul, cu sistem de operare iOS sau Android, își schimbă automat ora dacă în setări este bifată opțiunea care sincronizează ora cu cea a rețelei.

Smartphone-ul, cu sistem de operare iOS sau Android, își schimbă automat ora dacă în setări este bifată opțiunea care sincronizează ora cu cea a rețelei. În cazul iPhone-ului, dacă nu se schimbă automat, se accesează meniul Settings, General, Date & Time și se bifează opțiunea Set Automatically, iar în cazul smartphone-urilor cu Android se intră la Settings, Date & Time și se activează funcția Automatic date&time.