Oracolscop Astrocafe.ro 2-8 octombrie. O zodie are nevoie de libertate, alegeri dificile pentru alta. Afla mesajele Osho Zen Tarot

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot". OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

RomaniaTV.net
02 oct. 2017, 20:35
Oracolscop Astrocafe.ro 2-8 octombrie. O zodie are nevoie de libertate, alegeri dificile pentru alta. Afla mesajele Osho Zen Tarot

Iata mesajele pentru saptamana 2 – 8 octombrie 2017

Berbec – Vietile anterioare

Ai de-a face cu o situatie care incearca sa scoata la lumina o structura mai veche, ce isi are radacinile dincolo de aceasta existenta. Darul ascuns in aceasta situatie este un apel la trezire, la a constientiza eternitatea sufletului. Paseste dincolo de acele lucruri care te conditioneaza si fii tu insuti! Ai dreptul si puterea de a-ti schimba viata astfel incat sa te simti un spirit liber. Poate e timpul sa faci o pauza ca sa poti vedea clar, ceea ce-ti doresti cu adevarat si ce optiuni ai. Pune-ti intrebari despre ce este adevarat pentru tine si ai curajul sa alegi.

Taur – Detasarea

Poate ca acesta perioada de tranzitie a fost destul de impovaratoare pentru sistemul tau nervos, si ai inceput in mod constient sa absorbi, sa procesezi mult mai multa energie si informatie decat erai obisnuit. Daca experimentezi simptome de supraincarcare psihica, proasta dispozitie, iritabilitate, plictiseala sau somnolenta, manifesta compasiune si intelegere pentru ca sistemul tau psihic lucreaza din greu pentru tine si uneori mai are nevoie de pauza. Toata aceasta perioada nu este altceva decat un nou salt. Ai rabdare cu tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.