Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru săptămâna 16-22 februarie

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

16 feb. 2015, 20:35
Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru săptămâna 16-22 februarie

Iata mesajele pentru saptamana 16 – 22 februarie 2015.

Berbec – Rock Bottom

Acceptarea si non-atasamentul sunt cheile catre libertate. In acest moment ai ajuns la “capatul” drumului, iar singura directie in care poti merge este “in sus”. Renunta la nevoi, cere sa vezi adevarul si lasa smerenia sa fie forta ce te ghideaza de acum incolo. Aminteste-ti sa respiri profund cat mai des, caci astfel muschii se relaxeaza, tensiunea este eliberata si a cincea chakra – centrul comunicarii – se deschide catre o vibratie inalta. Primesti ghidare si este important sa ai incredere in intuitia si inima ta – ele iti arata directia potrivita.

CITESTE SI: Horoscopul dragostei pentru săptămâna 16-22 februarie

Taur – Protecting Treasure

Constient sau nu, unele relatii din viata ta se bazeaza pe conveniente si compromisuri iar vulnerabilitatea ta, ce provine din frica, ii poate determina pe ceilalti sa incerce sa obtina un avantaj asupra ta. Ar fi de dorit ca in aceasta perioada sa-ti readuci echilibrul, armonia, in relatii, privind cu atentie alegerile facute inainte. Daca ai impresia ca ti-ai gasit un fel de refugiu protector, fii atent la “pretul” pe care-l ai de platit. Orice compromis facut, ti-a adus doar un iluzoriu sentiment de siguranta, indepartandu-te de la ceea ce vrea inima ta.

Gemeni – Wishing Well

In acesta saptamana, ar fi de dorit sa eviti a forta lucrurile sa se intample – in special cele care par sa te tot ocoleasca. Fa un pas inapoi, respira adanc, muta-ti atentia de la obiectul dorintei tale si cere sa primesti ceea ce ai “nevoie”. Ai incredere, precum aruncarea unei monede intr-o fantana al carei fund nu-l zaresti, ca Universul iti raspunde in cele mai neobisnuite moduri ajutandu-te sa devii un creator constient al vietii tale. Incepe sa fii din ce in ce mai centrat pe ceea ce-ti place si te bucura, si evita spatiile aglomerate.

Rac – Making a Choice

Daca inca ii lasi pe altii sa ia decizii in locu tau, aceasta nu-ti usureaza si nici nu schimba situatia in care te afli. Renunta la a mai face compromisuri, doar pentru ca ti-e frica sa infrunti consecintele alegerilor tale. Nimic nu este atat de grav pe cat pare, iar tu ai la dispozitie, indiferent de situatie, o multime de alte posibilitati din care poti alege. Oricand poti schimba directia si sa optezi pentru o alta ruta. Indiferent cat de amenintatoare poate parea situatia actuala, incearca sa o privesti cu umor si detasare.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro