ORACOLSCOP Astrocafe.ro. Mesajele Osho Zen Tarot pentru săptămâna 11-17 iulie 2016

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot". OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

RomaniaTV.net
11 iul. 2016, 20:03
ORACOLSCOP Astrocafe.ro. Mesajele Osho Zen Tarot pentru săptămâna 11-17 iulie 2016

Iata mesajele pentru saptamana 11 – 17 iulie 2016

Berbec – Renasterea

Indiferent de stadiul in care te afli in prezent – de amortire si depresie, sau de revolta si urlete – constientizeaza faptul ca acesta te conduce catre un nivel superior, daca ii vei permite. Te afli intr-o perioada de crestere si de schimbare. Ai tot ce iti trebuie pentru a-ti indeplini visele si scopul propus, asa ca asuma-ti curajul de a face primul pas in directia dorita. Cere ajutor ingerilor, in special Arhanghelului Mihail, pentru protectie, motivatie, claritate si curaj. Petrece mai mult timp in natura, inconjurat de plante, copaci si animale

Taur – Prietenia

Cei doi copaci inlantuiti, din imagine, care isi pastreaza propria individualitate, simbolizeaza esenta adevaratei prietenii, mature, naturale. Cartea indica faptul ca acum esti pregatit pentru o prietenie adevarata, profunda, afectuoasa, fara a depinde de ceilalti sau a-i face pe cei din jur sa depinda de tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO