Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru săptămâna 15-21 mai

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms"- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

15 mai 2017, 20:28
Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru săptămâna 15-21 mai

Iata mesajele pentru saptamana 15-21 mai 2017

Berbec – The Well Watcher

In fata ta se deschide o perioada noua, in care sa iti pui ordine in idei, si sa-ti aliniezi intentiile la adevarata sursa de putere, cea Divina. Atunci cand esti centrat si in deplin acord cu ceea ce-ti doresti, Universul iti vine in intampinare punandu-ti la dispozitie toate resursele necesare. Intalnesti oamenii de care ai nevoie, iar timpul pare sa fie de partea ta. Ai incredere ca vei obtine exact ce iti este mai de folos si detaseaza-te de rezultatul final, evitand astfel dezamagirea.

Taur – The World Lord

In zilele care urmeaza, comunicarea este punctul catre care e necesar sa-ti indrepti atentia. Foloseste cuvinte pozitive, care poarta cu ele o energie benefica, atat pentru tine cat si pentru cei din jurul tau, iar in schimb, vei primi manifestarea acelei energii in forma fizica. De asemenea, acorda atentie corpului tau si observa ce cuvinte folosesti atunci cand te referi la el. Lauda-i sanatatea si frumusetea, si evita sa-l mai critici pentru ca nu este „asa cum ai vrea tu”. E timpul pentru o abordare pozitiva in ceea ce te priveste, iubirea de sine fiind necesar a fi manifestata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO