Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru săptămâna 21 – 27 septembrie

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms"- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

RomaniaTV.net
21 sept. 2015, 19:32
Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru săptămâna 21 – 27 septembrie

Iata mesajele pentru saptamana 21 – 27 septembrie 2015.

Berbec – The Lady of the Mirror

Saptamana care incepe te impinge catre introspectie, auto-reflectie si auto-evaluare. Catalizatorul, care iti va provoca acest proces, se ascunde in evenimentele ce urmeaza sa se intample. Acum constientizezi, cu claritate, ca ceea ce esti, reprezinta ceea ce atragi. Asadar, evita sa te lansezi in judecati de valoare, care iti pot provoca sentimente de vinovatie si, mai degraba, accepta ca unele evenimente au fost menite doar pentru a-ti testa credinta. Observa care sunt tiparele sunt inca prezente si transforma-le.

Taur – The Camel Boy

Cu toate ca este minunat sa faci toate lucrurile de unul singur, in unele cazuri ajutorul celorlalti iti poate fi de un real folos, scutindu-te de acele lucruri care iti consuma energia si atentia. Atunci cand esti dispus sa accepti sa primesti ajutor, oamenii cei mai potriviti iti apar in cale, furnizandu-ti elementele cheie de care ai nevoie pentru a merge pe drumul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.