Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot 12-18 iunie 2017

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot". OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

12 iun. 2017, 20:29
Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot 12-18 iunie 2017

Iata mesajele pentru saptamana 12-18 iunie 2017 

Berbec – Inflorirea

Vibratia pe care o ai te ajuta sa stai conectat la  fluxul vietii, te conecteaza cu dorintele sufletului tau si  iti transmite in Univers gandurile si sentimentele, ce actioneaza ca un magnet atragand catre tine echivalentul a ceea ce transmiti. Un bun exercitiu, pentru mentinerea acestei vibratii, este sa te centrezi pe solutii, in loc de probleme si in mod constant sa tinzi sa-ti imbunatatesti abilitatile de a le observa cu ochii mintii. Ghizii tai iti sugereaza sa faci asta chiar acum, indiferent de situatia dificila cu care te confrunti in prezent.

Taur – Visul

Fericirea pe care o tot astepti nu-ti poate fi furnizata nici de partenerul pe care il ai, nici de altul. Nici chiar daca ar vrea, ei nu pot face acest lucru, caci adevarata iubire nu se manifesta prin incercarea de a rezolva nevoile altuia, creand dependenta. In schimb, dezvoltarea bogatiei interioare si a maturitatii te ajuta sa dobandesti atat de multa iubire, incat vei atrage in mod natural sentimentul de dragoste. Petrece mai mult timp in solitudine, fiind doar tu cu tine si vezi daca ceea ce experimentezi are ca sursa evitarea singuratatii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.