Oracolscopul săptămanal Astrocafe 20 – 26 noiembrie. Mesajele Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map"- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

RomaniaTV.net
20 nov. 2017, 21:27
Oracolscopul săptămanal Astrocafe 20 – 26 noiembrie. Mesajele Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid

Berbec – Spark

Este o saptamana potrivita pentru a demara o activitate sau o relatie noua, sau orice altceva iti doresti. Permite ca toata acea creativitate, ce se afla in interiorul tau, sa devina o torta si intretine aceasta lumina cu optimism si speranta. Onoreza-ti senzitivitatea purtandu-te cu delicatete in relatii, in viata de familie si la serviciu. Pe de alta parte, stai in apropierea plantelor vii, caci ele ajuta la curatarea toxinelor emotionale si te incarca cu energie vitala pura, si consuma mai multa apa.

Taur – One-Ring Circus

Acum e momentul sa iti „declari” independenta, sa ai incredere in resursele si in viziunea ta, chiar daca cei din jur par sa nu te sustina in tot ce alegi sa faci. Intelepciunea acumulata te face sa fii capabil sa-ti continui drumul pe care l-ai ales, cu mai multa usurinta. Un aspect foarte important in acest moment este sa ai incredere in tine, iar intelegerea faptului ca toate dificultatile intalnite in viata te-au ajutat sa supravietuiesti, iti confera putere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.