Orange face angajări. Vezi oferta de muncă

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă la Orange în această perioadă, dar şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi.

RomaniaTV.net
05 dec. 2017, 11:53
Orange face angajări. Vezi oferta de muncă

Oferta de muncă disponibilă la Orange 

Orange angajează pe postul de agent relaţii clienţi.
Candidatul potrivit pentru acest post ştie să negocieze, e spontan, pasionat de social media, îi place să lucreze în echipă, să vorbească la telefon şi e sociabil.

Detalii găsiţi la acest link.

Orange angajează pe postul de Senior Legal Advisor. Candidatul potrivit pentru acest post are şapte ani experienţă, are abilităţi avansate de analiză şi negociere contracte, vorbeşte engleza, e responsabil, atent la detalii şi poate onora termene-limită strânse.

Amănunte găsiţi la acest link.

Orange angajează pe postul de Customer Service Chat Consultant. Dacă îţi vine în mod natural să-i ajuţi pe ceilalţi cu zâmbetul pe buze, îţi place să lucrezi într-o echipă dinamică, ştii să negociezi, eşti pasionat de social media, eşti potrivit pentru acest post. Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi la acest link.

Orange angajează pe postul de Learning Support Service Manager. Candidatul potrivit pentru acest post vorbeşte engleza şi franceza, dă dovadă de înţelegere tehnică a sistemelor de managementul învăţării, e empatic cu nevoile clienţilor. Mai multe informaţii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Orange o puteţi accesa la acest link.