Orange România a lansat aplicaţia Live TV şi pentru Android

Orange România a lansat aplicaţia TV Live şi pentru terminalele care funcţionează cu sistemul de operare Android.

21 dec. 2011, 12:12
Orange România a lansat aplicaţia Live TV şi pentru Android

Clienţii pot urmări în direct pe telefonul mobil emisiunile preferate de la TV şi radio prin aplicaţiei, care poate fi descărcată gratuit din Android Market sau din Portalul Orange pe mobil.

TV de la Orange oferă clienţilor posibilitatea de a urmări direct pe telefon 17 posturi de televiziune.

Aplicaţia poate fi folosită atât prin intermediul conexiunii 3G, cât şi prin Wi-Fi, iar traficul de date se tarifează în funcţie de abonamentul şi de opţiunile active pe număr. Clienţii Orange care beneficiază de trafic nelimitat în Portalul Orange pe mobil au trafic nelimitat şi în aplicaţie, iar cei care folosesc abonamente Panteră de 21 de euro sau mai mari au inclus atât traficul, cât şi accesul la canalele TV, la radio şi la catalogul de înregistrări.

“În majoritatea ţărilor lumii, numărul de telefoane cu sistem de operare Android a crescut rapid, devenind unul dintre cele mai folosite sisteme de operare din lume. Clienţii solicită din ce în ce mai multe aplicaţii dedicate, iar dezvoltatorii se confruntă cu noi oportunităţi şi provocări. Cu siguranţă piaţa românească de aplicaţii creşte într-un ritm accelerat, odată cu vânzările de smartphone-uri. Astfel, Orange va continua să dezvolte aplicaţii localizate, create special pentru nevoile publicului din România.” a spus Tudor Juravlea, Product Manager, Orange Romania.