Oraşul Tulcea este blocat din cauza troienelor de trei metri înălţime VIDEO

Viscolul şi gerul năprasnic au paralizat sud-estul României. La Tulcea rafelele de vânt au format troiene de 3 metri înalţime, iar poliţiştii au blocat ieşirile din oraş.

RomaniaTV.net
31 ian. 2012, 11:22
Oraşul Tulcea este blocat din cauza troienelor de trei metri înălţime VIDEO

Ninsoarea şi viscolul au paralizat judeţul Tulcea. Troiene de trei metri s-au format pe şosele, astfel că poliţiştii au interzis şoferilor să mai iasă din oraş.

Mai multe maşini au ramas blocate, printre care şi un microbuz cu 20 de călători. Echipele ISU, militarii şi lucrătorii de la deszăpezire au muncit neîncetat pentru a curăţa drumurile.

„Am avut un blocaj de circulaţie, peste 20 de maşini au fost blocate. Am reuşit la ora 23:00 să deblocăm circulaţia şi să ajungem cu toţii la Tulcea în siguranţă”, a declarat Vasile Gudu, prefect Tulcea.

Alţi doi oameni au rămas blocaţi în nămeţi cu o Dacie papuc, pe un drum judeţean, şi au sunat la 112 pentru ajutor. Jandarmii care s-au deplasat la faţa locului au mers pe jos mai bine de 3 kilometri pentru a ajunge la cei doi şi au muncit ore bune pentru a-i scoate din nămeţii care depăşeau un metru. La intervenţie a fost adus şi un buldo-excavator cu care cei doi au fost duşi, apoi, la casele lor.