Orban, anunţ de ultimă oră! Ajutoare de stat pentru persoanele care investesc în județele din Moldova

Publicat: Vineri, 24 Ianuarie 2020 14:44 // Actualizat: Vineri, 24 Ianuarie 2020 14:44 // Sursa: romaniatv.net

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat astăzi, la Iaşi, faptul că Guvernul ar putea acorda ajutoare de stat investitorilor care vin în judeţele din zona Moldovei.

Premierul României susține faptul că regiunea de nord-est a României nu se poate dezvolta fără investiţii, iar din acest motiv oamenii de afacere interesaţi să investească în România vor fi invitaţi să analizeze realizarea de investiţii în această regiune.

"Nu se poate dezvoltare fără investiţii. Orice investitor care va vrea să investească în România va fi invitat de noi să analizeze şi investiţia posibilă într-unul dintre judeţele Moldovei. Mai mult decât atât, avem un instrument prin care putem să determinăm această locare a unor investiţii, care se numeşte instrumentul ajutorului de stat, prin care vom asigura un ajutor de stat mai mare pentru investitorii care vor investi în Moldova, astfel încât să ne asigurăm că vor alege acea locaţie", a afirmat Orban, prezent la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române.

Şeful Executivului a precizat că o astfel de măsură va fi luată în contextul în care "Moldova a fost nedreptăţită în ultimii 20-25 de ani".

"Dacă analizăm investiţiile realizate în Moldova, vom vedea că resursele alocate Moldovei din bugetul central nu au fost niciodată suficiente pentru a asigura dezvoltarea Moldovei. Obiectivul nostru principal este acela de a pune bazele unor investiţii serioase în Moldova", a adăugat Ludovic Orban

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
afaceri anunţ investiţii Ludovic Orban Moldova premier Romania
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H