Orban anunţă ANCHETĂ la fabrica Romarm după ce ar fi oprit producţia de măşti

Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi, că i-a solicitat ministrului Apărării să demareze o anchetă referitoare la motivele pentru care a fost oprită temporar producția de măști la fabrica Romarm.

RomaniaTV.net
28 mai 2020, 15:30
Orban anunţă ANCHETĂ la fabrica Romarm după ce ar fi oprit producţia de măşti

„I-am solicitat domnului ministru o anchetă pentru a verifica care sunt motivele pentru care a fost oprită temporar producția și evident, sunt convins că domnul ministru va lua toate deciziile care se impun pentru a relua producția și a putea asigura piața românească din producția internă”, a spus Ludovic Orban.

Potrivit observatornews.ro, producția de măști ar fi oprită, pentru că liniile de producție aduse din China și achizionate cu un milion de dolari nu funcționează adecvat, astfel încât, până acum, statul român nu a vândut nicio mască din producția proprie.

Citeşte şi: 

Ludovic Orban, aflat joi la Titu, în județul Dâmbovița, a fost întrebat de reporteri unde este fabricată masca pe care o poartă.

„Nu știu, este o mască ce mi-a fost pusă la dispoziție de Secretariatul General al Guvernului, e o cutie de măști, nu m-am uitat, dar se fabrică în România măști chirurgicale. De asemenea, s-au avizat trei companii să fabrice măști FPP2”, a mai spus premierul. 

Citeşte şi: