Orban anunţă când vor fi reluate toate activităţile economice fără restricţii

Premierul Ludovic Orban a declarat joi că activităţile economice vor fi reluate fără restricţii cât de repede se poate, fiind stabilite două date posibile. 

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 10:28
Orban anunţă când vor fi reluate toate activităţile economice fără restricţii

 „În cel mai scurt timp posibil, că va fi la 1 iulie, la 15 iulie, vom elimina toate restricţiile care vizează activităţile economice. Probabil vor rămâne foarte puţine”, a răspuns Ludovic Orban, întrebat când estimează că vor fi reluate în România toate activităţile economice.

Ludovic Orban a precizat că obiectivul Guvernului este nu numai să repornească econ, ci „să contribuie printr-un program economic extrem de serios la o reclădire a economiei, la dezvoltarea de noi companii, la dezvoltarea în domenii în care există oporturinitate, la fructificarea tuturor situaţiilor, inclusiv piaţa europeană, pieţele internaţionale, pentru a putea dezvolta domenii de activitate în care România poate fi competitivă”.

Citeşte şi:  

Premierul Ludovic Orban a efectuat efectua joi o vizită la uzinele Ford din Craiova, precum şi la Dacia Mioveni. Prim-ministrul a avut consultări cu managementul companiilor.