Orban: Chiar dacă moţiunea nu a trecut, PNL va continua lupta cu guvernul PSDragnea

PNL va continua lupta cu guvernul PSDragnea, chiar dacă moţiunea de cenzură nu a trecut, pentru a scăpa România din ghearele unei caracatiţe care încearcă să confişte statul român, susţine liderul PNL, Ludovic Orban.

23 nov. 2017, 14:56
Orban: Chiar dacă moţiunea nu a trecut, PNL va continua lupta cu guvernul PSDragnea

„Chiar dacă moţiunea nu a trecut, PNL va continua lupta cu Guvernul PSDragnea pentru a scăpa România din ghearele unei caracatiţe care încearcă să confişte statul român. Din păcate, astăzi s-a dovedit că în Parlament sunt mai mulţi cei care sunt slugile lui Dragnea decât cei care respectă voinţa cetăţenilor. Nu ştiu până când parlamentarii care fac parte din majoritatea parlamentară vor mai putea accepta, inconştient, să susţină această putere politică nocivă care duce România spre nicăieri”, a declarat Orban, după respingerea moţiunii de cenzură.
 
Moţiunea de cenzură ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, iniţiată de PNL, a fost respinsă joi, înregistrându-se 159 de voturi „pentru”, mult sub minimul de 233 de voturi favorabile necesare adoptării.

Citeşte şi:  Moţiunea de cenzură a picat. Doar 159 de parlamentari au votat „pentru” retragerea încrederii Guvernului

Moţiunea de cenzură depusă de PNL – ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă” – împotriva guvernul condus de Mihai Tudose a picat. Doar 159 de parlamentari au votat pentru retragerea încrederii acordate Guvernului Tudose. Pentru a fi demis guvernul Tudose ar fi fost nevoie de minimum 233 de voturi „pentru”. Liberalii au organizat simultan o manifestaţie în faţa Palatului Parlamentului, un lanţ uman în jurul Casei Poporului.