Orban: Guvernul Cîţu va adopta OUG pentru prelungirea măsurilor de susţinere a mediului de afaceri în pandemie

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că Guvernul Cîţu va adopta ordonanţa de urgenţă necesară pentru prelungirea măsurilor de susţinere a mediului de afaceri. "Este vorba de IMM Invest, IMM Factor, de Agri Invest", a spus Orban.

22 feb. 2021, 16:57
Orban: Guvernul Cîţu va adopta OUG pentru prelungirea măsurilor de susţinere a mediului de afaceri în pandemie

Guvernul Cîţu va adopta OUG pentru prelungirea măsurilor de susţinere a mediului de afaceri în pandemie.

„Premierul m-a informat că există, în momentul de faţă, toate avizele, şi că Guvernul va adopta ordonanţa de urgenţă necesară pentru prelungirea măsurilor de susţinere a mediului de afaceri.
Este vorba de IMM Invest, IMM Factor, de Agri Invest. În urma deciziei Comisiei Europene de a prelungi cadrul temporar până la data de 31 decembrie 2021, avem posibilitatea de a prelungi toate aceste măsuri de susţinere a mediului de afaceri, în special a întreprinderilor mici şi mijlocii”, a anunţat Ludovic Orban, preşedintele PNL şi şef al Camerei Deputaţilor.

Citeşte şi: Guvernul a găsit soluții pentru problemele minerilor. Turcan: ”Drepturile salariale le vor fi virate în 25 și 26 februarie”

Vă reamintim că Guvernul Cîţu se reuneşte în această seară de la ora 19.00 la Palatul Victoria pentru a adopta legea bugetului de stat pentru 2021 şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat 2021, după avizul Consiliul Legislativ.
„Cel mai probabil, legea bugetului de stat şi legea asigurărilor sociale de stat vor fi trimise în cursul zilei de mâine către Parlament.Imediat ce vor ajunge la Parlament, împreună cu doamna Anca Dragu, preşedintele Senatului, vom decide convocarea Birourilor permanente reunite pentru stabilirea calendarului de dezbatere a celor două legi extrem de importante pentru România”, a anunţat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Orban a mai spus că parlamentarii PNL vor susține legea bugetului de stat în forma în care o să fie adoptată de Guvern, lăsând de înţeles că nu vor fi depuse amendamente.

Citeşte şi: Ludovic Orban: Am luat decizia de a susține bugetul în forma adoptată de guvern. Nu depunem amendamente