Orban, REACŢIE la acuzaţiile Elenei Udrea: E urât. Încearcă să distragă atenţia de la problemele sale uriaşe

Elena Udrea susţine că vor fi demarate anchete şi în cazul liderilor PNL Vasile Blaga şi Ludovic Orban. Liderul PNL susţine însă că declaraţiile Elenei Udrea nu sunt altceva decât încercarea acesteia de a distrage atenţia opiniei publice de la propriile sale probleme şi că suspiciunile pe care le invocă sunt  neadevărate.

30 oct. 2015, 11:33
Orban, REACŢIE la acuzaţiile Elenei Udrea: E urât. Încearcă să distragă atenţia de la problemele sale uriaşe

„Încearcă să distragă atenţia de la problemele uriaşe pe care le are ducând atenţia în altă direcţie fără a avea la bază un adevăr. (…) Udrea a făcut parte din sistem, eu nu. (…) În ceea ce priveşte declaraţiile este urât, în loc să furnizeze argumente publice că este nevinovată, să se apuce să arunce cu pietre în cei asupra cărora… cum e cazul meu”, a spus Ludovic Orban la Romania TV.

Elena Udrea a declarat vineri, la intrarea în secţia de poliţie, că în cadrul discursului din Parlament ar fi vrut să se refere la Blaga, Gorghiu și Orban, dar și la alți politicieni care, în opinia ei, se cred protejați de sistem.

Citeşte şi: Cererea Elenei Udrea de ÎNLOCUIRE a procurorului de caz a fost respinsă

„În discurs am vrut să spun spre exemplu, că în mod cert Gorghiu, după cum Ponta e cercetat în dosarul Turceni-Rovinari, și ea este firesc să fie anchetată în acest dosar, chiar dacă azi dă declaraţii intrând prin uşa din lateral a DNA, nu pe unde e presa. Să spun că în mod cert în dosarul EADS, în care este pomenit Blaga, va fi un dosar în care vom vedea public că se vor formula acuzații împotriva sa. În cazul lui Orban există anchete în ceea ce priveşte măcar Transalpina, modul în care s-a finanţat Transalpina şi foarte mulţi alţi colegi care cred azi că sunt sub protecția sistemului sau că sunt apărați de Iohannis, care vor vedea că sistemul are un obiectiv: să preia puterea nedemocratic şi îi va folosi şi îi va arunca la coşul de gunoi”, a declarat Elena Udrea.