Orban insistă cu cele 25 de OUG: Toate ordonanţele vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate în Monitorul Oficial

Premierul demis, Ludovic Orban, a declarat că toate cele 25 ordonanţe de urgenţă adoptate de Guvern marţi seară vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate în Monitorul Oficial.

RomaniaTV.net
05 feb. 2020, 20:02

Orban a declarat că adoptarea ordonanţelor de urgenţă se poate face şi fără avizul Consiliului Legislativ şi că nu stie de unde are Victor Ponta informaţia că doar 6 din cele 25 de ordonanţe date de guvernul său marţi seară ar avea avizul Consiliului Economic şi Social.

„Adoptarea ordonanţelor de urgenţă se face şi fără avizul Consiliului legislativ. Ele toate se duc la Consiliul Legislativ. Evident că ordonanţele se aprobă sub rezerva observaţiilor Consiliului legislativ. Asta e aşa, să mai facă cineva puţină tevatură. Nu ştiu de unde are această informaţiile Ponta. Până la urmă toate ordonanţele vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate în Monitorul Oficia”, a declarat Ludovic Orban la Digi24.